Ivatherm Pachet Ivapur K crema ten gras acnee, 30ml+Gel spumant purifiant, 250ml, 75% REDUCERE

P459800025
Ivatherm Pachet Ivapur K crema ten gras acnee, 30ml+Gel spumant purifiant, 250ml, 75% REDUCERE - ACNEE - IVATHERM
Ivatherm
Gama Ivapur
Pachet Ivapur K + 75% reducere la Ivapur Gel 250 ml, Ivatherm Crema pentru ten gras cu tendinta acneica Ivapur K, 30 ml Crema reparatoare a tenului gras cu imperfectiuni si [...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Achizitioneaza produse Ivatherm in valoare de 119 RON si beneficiezi de Transport Gratuit.

Ivatherm Pachet Ivapur K crema ten gras acnee, 30ml+Gel spumant purifiant, 250ml, 75% REDUCERE

Pachet Ivapur K + 75% reducere la Ivapur Gel 250 ml, Ivatherm
Crema pentru ten gras cu tendinta acneica Ivapur K, 30 ml
Crema reparatoare a tenului gras cu imperfectiuni si acnee regleaza secretia de sebum. Hidrateaza si hraneste pielea cu imperfectiuni si acnee. Atenueaza roseata si reduce iritatia. De asemenea, reduce riscul aparitiei cicatricilor. Este indicata in ingrijirea zilnica pentru refacerea echilibrului fiziologic al pielii grase cu tendinta acneica, in timpul si intre curele de tratament medicamentos pentru acnee.

Mod de utilizare:
Aplicati dimineata si seara pe pielea curatata, ideal cu IVAPUR (gel spumant purifiant pentru piele mixta sau grasa)

Compozitie si proprietati:
Alfa si Beta hidroxiacizii (acidul salicilic si acidul lactic) asigura o lejera exfoliere, dezobstrueaza porii si elibereaza pasajul sebumului.

Uleiul de Melaleuca (Tea tree oil) incapsulat este un agent antibacterian foarte eficace, iar datorita formei incapsulate efectul antibacterian se mentine pentru mai mult timp.Efectul antibacterian al uleiului de Melaleuca 5% este comparabil cu cel al benzoil peroxidului gel 5%, cu mentiunea ca uleiul de Melaleuca nu produce efecte adverse (uscarea pielii, iritatii).

Triclosanul (Irgasan DP 300) este un bactericid potent pe un larg spectru microbian.
Octopirox (Piroctone olamine) este un ingredient cu efect puternic impotriva germenilor responsabili de acnee.
Alphabisabolol, extras din Vanillomopsis Erythropapa (arbore al padurii amazoniene), are un puternic efect antiinflamator. Fiind un extract natural, nu are efecte alergizante.
Untul de Karité (unt de Shea) bogat in vitamine (A,C,E), acizi grasi esentiali si fitosteroli, are efect hidratant, calmant si reparator al pielii.
Apa termala Herculane atenueaza inflamatia si catifeleaza pielea

Prezentare:
30 ml
Gel spumant purifiant Ivapur, 250 ml

Beneficii:
Indicat in ingrijirea zilnica a tenului mixt sau gras, cu tendinta acneica. Indeparteaza machiajul, curata fata si regleaza secretia de sebum. Barbatii il pot folosi in locul spumei de ras. Ivapur are proprietati antibacteriene (Propionibacterium acnes, Staphylococcus epidermidis), antifungice, seboregulatorii si antiinflamatorii.

Utilizare:
Aplicati dimineata si seara pe fata umeda, masand pana face spuma. Se clateste apoi abundent cu apa curata si se tamponeaza cu un prosop de bumbac.

Compozitie:
Uleiul esential de ienupar rosu are efect antiseptic si antiparazitar. Zincidone , dublu activ, are actiune antiseboreica prin inhibarea activitatii glandelor sebacee si actiune antibacteriana impotriva celor mai frecventi germeni implicati in etiologia acneei (Propionibacterium acnes, Staphylococcus aureus si Staphylococcus epidermidis). In acelasi timp are si proprietati hidratante. Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante si antiiritante. Datorita proprietatilor antiinflamatorii este indicata persoanelor cu piele sensibila, reactiva.

Prezentare:
250 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review