Gel de curatare cu Acid Salicilic 1% + Zinc, 120ml, Beauty Drops

P479849516
Gel de curatare cu Acid Salicilic 1% + Zinc, 120ml, Beauty Drops - ACNEE - BEAUTY DROPS
BEAUTY DROPS
Gel de curatare cu Acid Salicilic 1% + Zinc, 120ml - Beauty Drops Gelul de curatare contine Acid Salicilic, un acid beta-hidroxi care actioneaza ca un exfoliant, ajutand la indepartarea celulelor [...]

Descriere: Gel de curatare cu Acid Salicilic 1% + Zinc, 120ml, Beauty Drops

Gel de curatare cu Acid Salicilic 1% + Zinc, 120ml - Beauty Drops

Gelul de curatare contine Acid Salicilic, un acid beta-hidroxi care actioneaza ca un exfoliant, ajutand la indepartarea celulelor moarte ale pielii, facandu-l astfel sa fie un aliat excelent pentru tenul cu tendinta acneica. De asemenea are actiune asupra punctelor negre, albe si a cosurilor, ajutand la combaterea si prevenirea aparitiei acestora.

Este un produs pentru curatarea tenului, fiind conceput pentru a estompa semnele post-acneice si elimina impuritatile, lasand un ten uniform. De asemenea, este formulat cu un complex de Zinc, mineral care contribuie la echilibrarea secretiei de sebum.

Nu contine silicon, gluten. Vegan si Cruelty-free.

Ingrediente: Aqua (Water), Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Sodium Chloride, Zinc PCA, Salicylic Acid, Salix Alba Bark Extract (Salix Alba (Willow) Bark Extract), Methylpropanediol, 4-Terpineol, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Disodium EDTA, Laureth-2, Sodium Benzoate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Mod de folosire: Utilizati dimineata si seara, aplicand o cantitate mica pe tenul umezit si masati usor prin miscari circulare. Clatiti bine cu apa calduta si continuati cu restul produselor din rutina. Atentie! Produsul are un miros distinct dat de ingredientele active din formula, acesta nu persista pe ten dupa utilizare.

Precautiuni: Numai pentru utilizare externa. A se evita contactul cu ochii si gura. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de reactii alergice, opriti utilizarea si contactati medicul. Nu utilizati pe tenul sensibilizat, care prezinta piele deteriorata sau cu iritatii. Este recomandata efectuarea unui test alergologic cutanat.




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review