Gel anti-imperfectiuni Tri-Active Biretix, 50ml, Cantabria Labs

Gel anti-imperfectiuni Tri-Active Biretix, 50ml, Cantabria Labs - ACNEE - CANTABRIA LABS
P548489055

Acest gel de curatare si purificare este conceput pentru a regla sebumul si a elimina imperfectiunile pe care le provoaca, lasand o senzatie de prospetime.

[...]

Descriere: Gel anti-imperfectiuni Tri-Active Biretix, 50ml, Cantabria Labs

Acest gel de curatare si purificare este conceput pentru a regla sebumul si a elimina imperfectiunile pe care le provoaca, lasand o senzatie de prospetime.

Proprietati:

  • Reduce cosurile si semnele de pe pielea adultilor.
  • Are o formula care incorporeaza tehnologia exclusiva RetinSphere Technogy si activul sau inovator BIOPEP 15, care reduce proliferarea microorganismelor, in combinatie cu ingrediente active exfoliante si depigmentante.
  • Ajuta la controlul productiei de grasimi, imbunatatind textura pielii si corectand imperfectiunile si cicatricile de acnee.
  • Este testat dermatologic.
  • Acest produs este indicat pentru cei cu tenul predispus la acnee.

Mod de utilizare: Agitati inainte de utilizare. Aplicati o data sau de doua ori pe zi pe zonele vizate, pe pielea curata in prealabil.

Prezentare:
50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review