Fluid purifiant Gerovital Stop Acnee, 150 ml, Farmec

  • -20%
Fluid purifiant Gerovital Stop Acnee, 150 ml, Farmec -  - GEROVITAL
Gerovital
P459820520
Proprietăți: - asigură protecție tenului acneic sau cu tendință acneică împotriva proliferării microorganismelor și a declanșării procesului inflamator, împotriva excesului de sebum, a deshidratării, precum și î [...]

Descriere: Fluid purifiant Gerovital Stop Acnee, 150 ml, Farmec

Proprietăți:
- asigură protecție tenului acneic sau cu tendință acneică împotriva proliferării microorganismelor și a declanșării procesului inflamator, împotriva excesului de sebum, a deshidratării, precum și împotriva persistenței petelor pigmentare postacneice;
- eicacitate demonstrată sub control dermatologi;
- nu conține parabeni.
Ingrediente active:
Synactin AC este un activ complex, cu acțiune de tip 5 în 1, deoarece acționează asupra tuturor factorilor implicați în acnee. Are efecte de diminuare a inflamației, de reducere a activității microbiene, inclusiv a Propionobacterium Acnes, și de reducere a hiperpigmentării postinflamatorii. Ajută la reglarea procesului de keratinizare și refacerea funcției de barieră a pielii, prin reducerea secreției de sebum și prin efect antiinflamator.
Niacinamida este un activ valoros, având beneficii multiple pentru tenurile acneice: intervine în reglarea secreției de sebum, în depigmentarea petelor postacneice, are efecte antiinflamatoare, decongestive ți întărește funcția de barieră a pielii prin stimularea sintezei de sfingolipide, precursori ai ceramidelor.
Glicirizinatul de potasiu inhibă enzima responsabilă de conversia cortizolului în cortizon, fiind un antiinflamator puternic.
Acidul lactic și Lactatul de sodiu sunt componenți ai NMF - factorului natural de hidratare al pielii, fiind responsabili pentru păstrarea unui nivel optim de hidratare al stratului cornos al epidermului. Asigură protecție și împotriva proliferării microorganismelor implicate în acnee prin susținerea mantalei acide a pielii și accelerează procesul de îndepărtare al hiperpigmentărilor postacneice.
Mod de utilizare:
Se folosește fie în cadrul tratamentului pentru cazurile mai severe, fie individual, în cazurile mai ușoare, atât curativ cât și în scop preventiv. Se aplică dimineața și seara, evitând zona ochilor, după curățarea tenului cu Gelul Spumant Purifiant.
Efect de purificare cu până la 80%*.
*în 10 minute de la aplicare, test clinic in vivo.
Prezentare:
150 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review