Eritroacnol lotiune antiacneica, 120 ml, Mebra

Eritroacnol lotiune antiacneica, 120 ml, Mebra - ACNEE - MEBRA
Mebra
I4722

Acțiune: Normalizează secreția glandelor sebacee. Scade tendința formării coșurilor și previne infectarea lor . Substanțele dezinfectante și extractele de gălbenele , echinacea și salvie au

[...]

Descriere: Eritroacnol lotiune antiacneica, 120 ml, Mebra

Acțiune: Normalizează secreția glandelor sebacee. Scade tendința formării coșurilor și previne infectarea lor . Substanțele dezinfectante și extractele de gălbenele , echinacea și salvie au o acțiune antibacteriană , antiseptică , un efect antiacneic, antiseboreic , ușor astringent, virostatic, cicatrizant . Utilizare: Dimineața și seara , după demachiere sau spălare , se aplică loțiunea pe zonele cu acnee , folosind un tampon de vată. Se recomandă apoi aplicarea gelului sau cremei antiacneice Eritroacnol. Pentru acneea severă , se repetă aplicarea de mai multe ori pe zi . După ameliorare , se fac 1-2 aplicări pe săptămână . Ingrediente: Water (Aqua) , Ethanol , Calendula officinalis extract , Propylene glycol , Salvia officinalis extract , Echinacea pallida extract , Boric Acid , Menthol , Salicylic acid . Precauții: A nu se utiliza pentru copii sub 3 ani . A nu se utiliza pe pielea descuamată sau iritată . Produs testat dermatologic . Fără parfum , fără coloranți ! Notificat la Ministerul Sănătății .



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review