Crema pentru ingrijire zilnica Normaderm Phytosolution Dubla Eficacitate, 50 ml, Vichy

Crema pentru ingrijire zilnica Normaderm Phytosolution Dubla Eficacitate, 50 ml, Vichy - ACNEE - VICHY
Vichy
P459798886
NORMADERM PHYTOSOLUTION este primul produs Vichy de îngrijire zilnică pentru tenul cu tendința acneica, ce rectifică imperfecțiunile în timp ce regenerează pielea și fortifică barieră naturală a acesteia.. [...]

Descriere: Crema pentru ingrijire zilnica Normaderm Phytosolution Dubla Eficacitate, 50 ml, Vichy

NORMADERM PHYTOSOLUTION este primul produs Vichy de îngrijire zilnică pentru tenul cu tendința acneica, ce rectifică imperfecțiunile în timp ce regenerează pielea și fortifică barieră naturală a acesteia..

Hidratare 24 de ore. Textura ultra-ușoară definită prin prospețime. Această îngrijire pentru tenul predispus la acnee are o dublă acțiune. Corectează fiecare stagiu al patogenezei acneei și hidratează pielea pe durata întregii zile datorită celor două ingrediente dermatologice active principale de origine naturală: Acid Salicilic Purificator & Acid Hialuronic Hidratant.

Utilizare:

Aplicați crema pentru ten cu probleme în fiecare zi, dimineață și seară, pe pielea curată. Evitați zona ochilor.

Recomandare:

Femei ce caută un produs cu o textura ușoară, ce hidratează și lasă tenul predispus la acnee să respire. Preferă o soluție naturală, ceva inspirat din natură, pentru a le purifică pielea.




Data ultimei actualizari: 2024-04-03 16:37:27
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review