Benzi curatare puncte negre Gerovital Stop Acnee, 8 bucati, Farmec

P459790663
Benzi curatare puncte negre Gerovital Stop Acnee, 8 bucati, Farmec - ACNEE - GEROVITAL
Gerovital
Elibereaza porii. Benzile contin acid glicolic. Forma anatomica si materialul special asigura o utilizare usoara si eficienta. Punctele negre raman atasate de suprafata benzii, fiind indepartate o data cu acestea. [...]

Benzi curatare puncte negre Gerovital Stop Acnee, 8 bucati, Farmec

Elibereaza porii. Benzile contin acid glicolic. Forma anatomica si materialul special asigura o utilizare usoara si eficienta. Punctele negre raman atasate de suprafata benzii, fiind indepartate o data cu acestea. Rezultatul este vizibil imediat, pielea ramane luminoasa.

Mod de utilizare:

Se aplica pe fata curata, fara urme de crema, lotiune sau machiaj. Cu mainile uscate, se desface pachetul si se dezlipeste banda de pe suportul din plastic. Se umezeste zona dorita cu apa. Se aplica banda pe pielea umeda cu partea lucioasa spre piele. Daca pielea nu este suficient de umeda, este posibil ca banda sa nu se lipeasca bine si sa nu fie eficienta. Se lasa sa se usuce 10-15 minute. Dupa uscare, se inlatura usor de capete. Daca raman reziduuri, se spala bine cu apa.

Precautii: Utilizati de maxim 2 ori pe saptamana, strict pe zonele cu puncte negre.

A nu se folosi pe pielea iritata, ranita.

Prezentare:

8 bucati



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review