Apa+Serum Revive - 0.05% Retinol, 30 ml, Synergy Therm

P548487546
  • -50%
Apa+Serum Revive - 0.05% Retinol, 30 ml, Synergy Therm - ACNEE - SYNERGY THERM

Este recomandat și pentru îngrijirea tenului problematic, predispus la acnee, accelerând procesul de regenerare a epidermei, uniformizând tenul.

[...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Achizitioneaza oricare produs Synergy Therm si primesti O APA TERMALA SYNERGY THERM 50 ml

Apa+Serum Revive - 0.05% Retinol, 30 ml, Synergy Therm

Proprietati:
- sprijina reducerea îmbătrânirii pielii, crescându-i fermitatea și reducând petele de pigmentare;
- este recomandat și pentru îngrijirea tenului problematic, predispus la acnee, accelerând procesul de regenerare a epidermei, uniformizând tenul.

Mod de utilizare:
Se aplică seara o cantitate mică pe tenul curat, evitând zona ochilor și a buzelor. Se introduce progresiv în rutina zilnică de îngrijire a tenului, începând cu două-trei aplicări pe săptămână.

Ingrediente:
AQUA/ THERMAL WATER,CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDES, POLYSORBATE 80 , GLYCERIN, PHOSPHOLIPIDS, RETINALDEHYDE, ASCORBIC ACID, PROPANEDIOL 1,3, NIACINAMIDE, SODIUM POLYACRYLATE, HYDROGENATED POLYDECENE, TRIDECETH-6, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BISABOLOL, TOCOPHERYL ACETATE, DISODIUM EDTA.

Precautii:
Este obligatorie utilizarea de protecție solară pe timpul zilei. Conține Retinaldehyde și este nerecomandat in sarcina/alăptare.

Prezentare:
30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review