Aderma Physac Crema Hydra, 40ml

  • -50%
Aderma Physac Crema Hydra, 40ml -  - A-DERMA
A-DERMA
P479848475

Pentru piele cu tendinta acneica.Hidrateaza, calmeaza si compenseaza efectele tratamentelor care deshidrateaza pielea. Este o crema formulata special pentru pielea sensibilizata de tratamente iritante care provoaca uscarea acesteia. Hidratarea este imediata si dureaza in timp datorita unei eliberari progresive a substanțelor active.

[...]

Descriere: Aderma Physac Crema Hydra, 40ml

Pentru piele cu tendinta acneica.

Hidrateaza, calmeaza si compenseaza efectele tratamentelor care deshidrateaza pielea. Este o crema formulata special pentru pielea sensibilizata de tratamente iritante care provoaca uscarea acesteia. Hidratarea este imediata si dureaza in timp datorita unei eliberari progresive a substanțelor active. Limiteaza descuamarea excesiva si senzatia de astringenta*. Este o crema cu un continut ridicat de agenti hidratanti, compensatori, care restabilesc echilibrul si confortul pielii. Crema permite aplicarea ulterioara a machiajului.

Non-comedogenic.

Hidrateaza, calmeaza si compenseaza efectele tratamentelor care deshidrateaza pielea.

Ingrediente active:

  • Acidul glutamic.
  • Extract de plantule de ovăz Rhealba.
  • Acid gliciretinic.
  • Agenti hidratanti compensatori.

Mod de utilizare:
Dimineata si/sau seara. Poate fi folosita ca baza de machiaj.

Ingrediente:
WATER (AQUA);ISOPROPYL PALMITATE;C12-15 ALKYL BENZOATE;BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER); GLYCERIN;1,2-HEXANEDIOL; ARACHIDYL ALCOHOL; BEESWAX (CERA ALBA);GLYCERYL STEARATE;METHYL GLUCETH-20;PEG-100 STEARATE ACRYLATES/ACRYLAMIDE COPOLYMER;ARACHIDYL GLUCOSIDE;AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT);BEHENYL ALCOHOL;CITRIC ACID;DISODIUM EDTA;FRAGRANCE (PARFUM);GLUTAMIC ACID;GLYCYRRHETINIC ACID;MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM);POLYSORBATE 85;TOCOPHERYL ACETATE; XANTHAN GUM.

Prezentare:
40ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:33
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review