Acnises Spot, 15 ml, Sesderma

P479852647
Acnises Spot, 15 ml, Sesderma - ACNEE - SESDERMA
Sesderma

Îmbunătățește culoarea și textura tenului cu urme lăsate de acnee (semne/cicatrice, coșuri și pete roșii sau maronii). Acnises spot este o cremă colorată ușor de aplicat și cu absorbție rapidă, cu textură lejeră. Conceput pentru a reduce vizibilitatea cicatricilor și a uniformiza culoarea și textura tenului.

[...]

Acnises Spot, 15 ml, Sesderma

Îmbunătățește culoarea și textura tenului cu urme lăsate de acnee (semne/cicatrice, coșuri și pete roșii sau maronii). Acnises spot este o cremă colorată ușor de aplicat și cu absorbție rapidă, cu textură lejeră. Conceput pentru a reduce vizibilitatea cicatricilor și a uniformiza culoarea și textura tenului. Cu o combinație puternică de ingrediente active special formulate pentru a repara matricea dermului, a reduce inflamația și a atenua imperfecțiunile. Conține factori de creștere, ingrediente active principale care acționează pentru a repara pielea și a îmbunătăți aspectul leziunilor. Extractul de ceapă reglează sinteza colagenului, reduce inflamația și roșeața zonei afectate. Glucozidul ascorbil și schizofilanul promovează formarea de colagen nou și protejează contra oxidării. Retinaldehida reglează cheratinizarea pielii și are proprietăți antibacteriene împotriva P. acnes, formulată cu vitamina C pentru o culoare mai uniformă a pielii. Cu proprietățile calmante, astringente, emoliente și tonifiante ale extractului de cătină uscată.

Mod de utilizare:
Aplicati pe fata, masand usor pana la absorbtia completa a produsului. Dimineata si/sau seara.

Prezentare:
15 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review