Peeling delicat pentru pielea predispusa la acnee Zitpeel, 40ml, Acnemy

P479850412
Peeling delicat pentru pielea predispusa la acnee Zitpeel, 40ml, Acnemy - ACNEE - ACNEMY
ACNEMY

Peeling cu actiune blanda de exfoliere si uniformizare, ideal pentru pielea predispusa la acnee. Reprezinta o combinatie de acizi AHA, BHA si PHA, ce functioneaza ca o formula cu actiune de clarificare a pielii cu tendinta acneica, exfoliaza usor, minimizand urmele post-acneice si uniformizand tonul si textura pielii

[...]

Descriere: Peeling delicat pentru pielea predispusa la acnee Zitpeel, 40ml, Acnemy

Peeling cu actiune blanda de exfoliere si uniformizare, ideal pentru pielea predispusa la acnee. Reprezinta o combinatie de acizi AHA, BHA si PHA, ce functioneaza ca o formula cu actiune de clarificare a pielii cu tendinta acneica, exfoliaza usor, minimizand urmele post-acneice si uniformizand tonul si textura pielii.

Mod de utilizare:
Aplicati pe tenul curat si uscat, atentie, a nu see utiliza pe pielea umeda. Se aplica uniform folosind varful degetelor, evitand zona ochilor. Nu clatiti. Se utilizeaza PM (seara) si see lasa sa actioneze peste noapte, urmand ca dimineata sa va spalati bine tenul. Folositi de 2-3 ori pe saptamana pentru cele mai bune rezultate.

Precautii:
Cand il utilizati pentru prima data, aplicati produsul pe o suprafata mica. Opriti utilizarea produsului daca apar mancarimi si iritatii.

Ingrediente:
Aqua (Water), Niacinamide, Gluconolactone, Mandelic Acid, Carbomer, Mannitol, Glycerin, Salicylic Acid, Glycolic Acid, Ceramide NP, Morinda Citrifolia Callus Culture Lysate, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Phosphatidylcholine, Cholesterol, Xanthan Gum, Diutan Gum, Tocopherol, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol.

Prezentare:
40 ml



Data ultimei actualizari: 2021-11-30 07:46:04
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review