ACM Sebionex sapun dermatologic piele grasa, 100g

P459847647
ACM Sebionex sapun dermatologic piele grasa, 100g - ACNEE - ACM
ACM
Decriere: Curăță și purifică pielea mixtă și grasă și pielea cu tendință acneică Pentru față și corp Proprietăți: Batonul dermatologic purificator Sebionex este indicat in mod special pentru a [...]

Descriere: ACM Sebionex sapun dermatologic piele grasa, 100g

Decriere:

Curăță și purifică pielea mixtă și grasă și pielea cu tendință acneică

Pentru față și corp

Proprietăți:

Batonul dermatologic purificator Sebionex este indicat in mod special pentru a curăța și purifica pielea mixtă și grasă și pielea cu tendință acneică. Acesta elimină impuritățile fără a agresa pielea. Datorită complexului său Sebo-Regul, reglează excesul de sebum, limitează proliferarea bacteriană și dezinfectează pielea. Ușor de clătit, lasă pielea curată, proaspătă și purificată.

Fără săpun – Non-comedogenic – pH fiziologic – Față - Corp

Instrucțiuni de utilizare:

Se recomandă a se forma o spumă înainte de aplicarea pe pielea umezită în prealabil. A se evita contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, se clătește din abundență cu apă.

Prezentare:

100 gr



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review