Ulei de Macadamia, 50 ml, Adams Vision

P438796040
Ulei de Macadamia, 50 ml, Adams Vision - ULEI-CORP - ADAMS VISION
Adams Vision
Uleiul extras din nucile de macadamia este o bogata sursa de acid palmitoleic, similar sebumului uman. Ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii, are efect nutritiv si actioneaza la nivel [...]

Ulei de Macadamia, 50 ml, Adams Vision

Uleiul extras din nucile de macadamia este o bogata sursa de acid palmitoleic, similar sebumului uman.

Ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii, are efect nutritiv si actioneaza la nivel celular pentru refacerea integritatii pielii. Este un ulei protectiv cu o absorbtie rapida si este util pentru vindecarea leziunilor, a zgarieturilor si a diverselor iritatii. Este un ulei bland, hranitor, calmant si un bun protector celular.

Acest ulei formeaza o pelicula fina la suprafata pielii, protejand-o de agresiunea frigului si a vantului in anotimpul rece si mentinand un nivel optim de hidratare. Aceasta calitate il face excelent pentru tenurile uscate si deshidratate, dar si pentru alte zone ale corpului unde exista o deficienta de hidratare (coate, calcaie, maini, buze).
Prezentare: 50 ml 


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review