Ulei de Jojoba, 50 ml, Adams Vision

P438796033
Ulei de Jojoba, 50 ml, Adams Vision - ULEI-CORP - ADAMS VISION
Adams Vision
Uleiul de jojoba este singurul ulei recomandat si tenului gras. Are proprietati asemanatoare sebumului uman, ceea ce ii confera o toleranta exceptionala din partea pielii noastre. Este bogat in antioxidanti [...]

Ulei de Jojoba, 50 ml, Adams Vision

Uleiul de jojoba este singurul ulei recomandat si tenului gras. Are proprietati asemanatoare sebumului uman, ceea ce ii confera o toleranta exceptionala din partea pielii noastre. Este bogat in antioxidanti si vitamine, in special vitamina E.
Folosit zilnic, ingrijeste tenul gras, acneic, hidrateaza si regenereaza in profunzime tenul uscat. In forma concentrata, poate fi aplicat doar pe portiuni mici ale pielii. Pe portiuni mai mari insa, se recomanda utilizarea unei solutii diluate, cu o concentratie de 10% ulei de jojoba.
Uleiul de jojoba poate fi ales si ca baza de machiaj, netezind pielea fetei, hidratand-o si oferind un factor de protectie eficient. 
Se poate utiliza in compozitia mastilor care opresc caderea parului in amestec cu alte ingrediente; adaugat in compozitia sampoanelor sau balsamurilor, reda stralucire si ajuta la regenerare parului; se poate aplica si pe varfurile tocite si despicate pentru a le hrani.
 Prezentare:  50 ml 


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review