Ulei de corp hidratant Molicare Skin, 500ml, Hartmann

P459790961
Ulei de corp hidratant Molicare Skin, 500ml, Hartmann - ULEI-CORP - HARTMANN
Hartmann

Descriere Cu ingrediente active, pentru ingrijirea intensiva si de durata a pielii uscate sau mature. Uleiul Menalind neutralizeaza mirosul neplacut; produs testat dermatologic. 

[...]

Ulei de corp hidratant Molicare Skin, 500ml, Hartmann

Descriere Cu ingrediente active, pentru ingrijirea intensiva si de durata a pielii uscate sau mature. Uleiul Menalind neutralizeaza mirosul neplacut; produs testat dermatologic. Cu ingrediente ce refac hidratarea precum uleiuri naturale cu proprietati curative si vitamina E; se absoarbe usor si intra in piele fara a lasa senzatie de grasime. Sistemul profesional de ingrijire a pielii Menalind ofera produse de ingrijire inteligente, dedicate pielii mature. Datorita reducerii productiei de lipide la nivelul epidermei, pielea matura este adesea foarte uscata. De aceea, persoanele in varsta sufera de prurit si iritatii ale pielii. Pentru a sustine functia naturala de bariera de protectie a pielii, produsele profesionale Menalind contin uleiuri naturale hidratante, mentol si canfor (revigorante si stimulante), ce contin ingrediente de ingrijire si normalizare a lipidelor, pentru a nu usca pielea. Producator: Paul Hartmann, Germania



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review