Sapun natural cu ulei alb de masline, 125 grame, Papoutsanis

  • -10%
Sapun natural cu ulei alb de masline, 125 grame,  Papoutsanis -  - PAPOUTSANIS
Papoutsanis
P548489416

Cu o reteta traditionala pura si intelepciunea naturii, sapunul vegetal Papoutsanis cu ulei de masline traditional grecesc, trateaza in mod natural pielea fetei, corpul si parul in ultimii 150 de ani. Testat dermatologic. Produs 100% natural. NU CONTINE: Parabeni, ulei mineral, coloranti sintetici si ingrediente de origine animala

[...]

Descriere: Sapun natural cu ulei alb de masline, 125 grame, Papoutsanis

Ingrediente: Sodium Plamate/Sodium Olivate/Aqua/ Sodium Palm Kernelate/Glycerin/Olea Europaea Fruit Oil/Sodium Chloride/Tetrasodium Glutamate Diacetate.
Mentiuni legale: Pentru uz extern, a se evita contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii spalati abundent cu apa. Datorita ambalajului cu 'fereastra deschisa', in timp, poate sa apara o modificare a culorii produsului care insa nu afecteaza calitatea produsului.
Sfat de utilizare: Se aplica pe maini si/sau pe corp, se spala abundent cu apa.
Beneficii: Produs traditional grecesc, natural. Curata cu blandetete, hidratand si calmand pielea urmare a beneficiilor uleiului de masline.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review