Sapun moale lichid vegetal, 200 ml, Hofigal

  • -10%
Sapun moale lichid vegetal, 200 ml, Hofigal -  - HOFIGAL
Hofigal
P12471
Săpun moale lichid vegetal Sapunul moale vegetal (cu săruri de potasiu) este realizat din produse naturale, extracte de plante (galbenele, mușețel, pătlagina, urzică, coada calului, [...]

Descriere: Sapun moale lichid vegetal, 200 ml, Hofigal

Săpun moale lichid vegetal

Sapunul moale vegetal (cu săruri de potasiu) este realizat din produse naturale, extracte de plante (galbenele, mușețel, pătlagina, urzică, coada calului, frunze de nuc și altele), dar și extractele foliare ale acestora ca proteine vegetale și acizi grași naturali.

Se recomandă pentru spălarea părului, precum și a corpului, inclusiv pentru pielea sensibilă. Utilizat împreună cu loțiunea CHELSTOP, elimină mătreață, combate căderea părului, conferă senzație de confort. Utilizat timp îndelungat (6 luni) în combinație cu CHELSTOP, repigmentează părul cărunt.
Este un produs natural ce conține vitaminele A, D, E și F.
Prezentare:
200 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review