Epiderm, Sapun lichid cu parfum de cocos, 300ml

Epiderm, Sapun lichid cu parfum de cocos, 300ml -  - EPIDERM
Epiderm
P548489165

Epiderm, Sapun lichid cu parfum de cocos, ofera o spuma cremoasa , curata bland pielea , oferind mainilor catifelare si aspect ingrijit.

[...]

Descriere: Epiderm, Sapun lichid cu parfum de cocos, 300ml

A se pastra în loc răcoros, ferit de umezeală și lumină directă.

Date de siguranță, precauții în utilizare: a se evita contactul cu ochii, a nu se ingera, a se respecta dozajul recomandat, a nu se lăsa la îndemâna copiilor; uz extern!

Produs testat dermatologic!

Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul ForCosmetics.ro sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor.

Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră.

Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.



Data ultimei actualizari: 2024-04-17 11:09:40
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review