Perle de ceara depilatoare cu extract de vanilie, 250 g, Farmec

  • -10%
Perle de ceara depilatoare cu extract de vanilie, 250 g - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-CORP/PRODUSE-EPILARE - FARMEC
Farmec
W51280
Proprietati: - îndepărtează eficient părul nedorit şi vă lasă pielea catifelată pentru o lungă perioadă de timp (până la 4 săptămâni); - poate fi refolosită de
Se incarca ofertele...

Descriere Perle de ceara depilatoare cu extract de vanilie, 250 g, Farmec

Proprietati:
- îndepărtează eficient părul nedorit şi vă lasă pielea catifelată pentru o lungă perioadă de timp (până la 4 săptămâni);
- poate fi refolosită de mai multe ori;
- pentru toate tipurile de piele;
- are o culoare galbenă sidefată şi un miros plăcut.
Mod de utilizare:
Imediat după depilare folosiţi gel dupǎ depilare cu efect ultra calmant.
Cum se încălzeşte ceara:
Atenţie, ceara supraîncălzită poate provoca arsuri grave.
Supravegheaţi constant ceara în momentul încălzirii.
Încălziţi într-un recipient direct pe foc, într-un încălzitor de ceară sau prin fierbere la Bain Marie, având grijă să nu stropiţi ceara cu apă, deoarece nu se mai poate folosi.
Încălziţi ceara şi amestecaţi cu o spatulă până ce se topeşte, având un aspect lipicios ca mierea. În caz de supraîncălzire, ceara va rămâne destul de lichidă şi va trebui lăsată la rece.
Nu încălziţi ceara în microunde.
Cum se aplică ceara:
Faceţi întotdeauna o probă pe partea interioară a încheieturii mâinii, pentru a fi sigură că nu este fierbinte.
Luaţi ceara cu spatula şi întindeţi pe zona destinată epilării în sensul creşterii părului, formând o fâşie de ceară uniformă şi regulată, lăsând o cută care să vă uşureze smulgerea.
Stratul de ceară trebuie să fie de 10-15 cm lungime şi 1-2 mm grosime, pentru a o putea smulge bine. Extremităţile întotdeauna trebuie să fie mai groase pentru a putea apuca fâşia.
Dacă ceara supraîncălzită intrǎ în contact cu pielea, introduceţi zona afectată sub apă rece timp de 10 minute şi recurgeţi la medic fără a încerca să smulgeţi ceara.
În cazul folosirii acestui produs pe zone sensibile cu ar fi axila, zona inghinală sau faţă, nu depilaţi aceeaşi zonă de două ori în aceeaşi sesiune de epilare pentru a evita iritarea pielii.
Pentru a obține o piele catifelată a buzei superioare, aplicați ceara în direcţia creşterii firelor de păr, apoi smulgeţi în direcţia opusă creșterii firelor de păr.
Cum se îndepărtează ceara:
Lǎsaţi fâşia depilatoare câteva secunde, cu o mână apucaţi pielea, iar cu cealaltă apucaţi cuta fâşiei de ceară şi smulgeţi rapid şi cu forţă în sensul opus creşterii firului de păr.
Pentru calmarea pielii, apăsaţi cu mâna sau aplicaţi o compresă rece pe zona epilată imediat după smulgere.
Cum se curăţă resturile de ceară:
Nu curăţaţi niciodată resturile de ceară cu apă, săpun sau alcool. Curăţaţi cu resturi de ceară deja folosite, cu unghiile sau cu un disc demachiant înmuiat în loțiune pentru curățarea cerii.
Precauţii:
Respectaţi întotdeauna modul de utilizare.
Dacă se aplică pentru prima dată sau pe o zonă nouă a corpului, probaţi produsul pe o porţiune mică de depilare. Dacă în termen de 24 de ore nu s-a produs nici o reacţie adversă, continuaţi cu aplicarea.
Pielea trebuie să fie curată și uscată, fără urme de produse cosmetice. Depilarea cu ceară nu este recomandată pentru persoanele în vârstă, diabetici, persoane cu probleme circulatorii sau care sunt sub tratament pentru acnee.
Ceara se poate folosi pentru picioare, axile, zona inghinală, braţe şi părţi ale feţei cum ar fi buza superioară, dar nu este indicată pentru cap, nas, ochi, sprâncene, urechi, sfârcuri sau în jurul lor, organe genitale sau zona perianală.
Contraindicatii:
Nu aplicaţi pe răni, varice, coşuri, crăpături, iritaţii sau arsuri, nici pe pielea care anterior a demonstrat o reacţie adversă la ceara depilatoare.
După epilare, nu se recomandă expunerea la soare, îmbăierea sau utilizarea deodorantelor, a produselor parfumate sau pe bază de alcool timp de 24 de ore.
Nu lăsaţi la îndemâna copiilor.
Prezentare:
250 g


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.