Crema depilatoare rapida cu ulei de argan, 150 ml, Farmec

Crema depilatoare rapida cu ulei de argan, 150 ml, Farmec -  - FARMEC
Farmec
P479849939

Farmec crema depilatoare rapida este conceputa special pentru indepartarea parului nedorit de pe picioare, brate, axila si zona bikinilor. Este imbogtita cu Ulei de Argan benefic in emolierea, catifelarea si hranirea pielii. indeparteza si parul foarte scurt.

[...]

Descriere: Crema depilatoare rapida cu ulei de argan, 150 ml, Farmec

Ingrediente:

Aqua, Calcium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum, Urea, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Potassium Hydroxide, Stearic Acid, Palmitic Acid, Petrolatum, Parfum, Argania Spinosa Kernel Oil, Citronellol, Eugenol, Butylphenyl Methylpropional, Linalool.

Mod de utilizare:

Inainte de dus aplicati crema in strat uniform si suficient de gros, astfel incat sa acopere parul ce trebuie indepǎrtat.

Crema se lasa sa actioneze 3-8 minute (in functie de grosimea firului de pǎr) cu posibilitatea de prelungire pana la 10-12 minute daca parul nu s-a distrus.

Crema se indeparteaza sub dus cu un burete sau cu o manusa de baie, spaland suprafata cu apa calduta din abundenta, fara sapun.

Dupa folosire, se recomanda sa asteptati 24 de ore inainte de aplicarea unui parfum, antiperspirant, produs pentru bronzat sau care contine alcool.

Precautii:

Inainte de a folosi produsul pentru prima data se recomanda realizarea unui test de sensibilitate. Se aplica crema pe o portiune mica a pielii ce urmeaza a fi depilata. Daca, timp de 24 de ore de la aplicare, nu apar reactii de iritare, se poate folosi produsul. Daca apar iritatii sau senzatii de usturime in timpul utilizarii, indepartati crema imediat si clatiti cu apa din abundenta.

Nu se aplica pe pielea iritata, ranita, arsa de soare, inflamata! Nu aplicati crema pe fata, scalp, san, zona genitala si perianala!

Prezentare:
150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review