Crema depilatoare piele normala, 100 ml, Veet

P459123656
Crema depilatoare piele normala, 100 ml, Veet - PRODUSE-EPILARE - RECKITT BENCKISER HEALTHCARE
Veet crema depilatoare actioneaza aproape de radacina chiar si in cazul firului de par scurt pentru a va lasa piele catifelata ce dureaza timp de pana la o saptamana. Crema [...]

Crema depilatoare piele normala, 100 ml, Veet

Veet crema depilatoare actioneaza aproape de radacina chiar si in cazul firului de par scurt pentru a va lasa piele catifelata ce dureaza timp de pana la o saptamana.

Crema depilatoare pentru piele normala are o formula imbogatita cu lapte de lotus, ingredient recunoscut pentru calitatea sa de a catifela pielea, si iasomie. Pielea nu va fi doar neteda dar si catifelata iar parul va creste mai fin.

Cum sa utilizeaza:

1. Cititi cu atentie precautiile inainte de utilizare. Utilizand partea curbata a spatulei, intindeti crema depilatoare pentru acoperind integral firul de par.

2. Lasati crema sa actioneze timp de 3 minute si apoi, cu ajutorul spatulei, testati pe o suprafata restransa. Daca parul se indeparteaza usor, utilizati capatul lat sau ingust al spatulei, in functie de zona pe care o depilati, pentru a continua procesul. Daca firele de par nu se indeparteaza usor, extindeti timpul de actiune al cremei la 6 minute. Nu depasiti cele 6 minute indicate!

3. Dupa utilizare, clatiti pielea cu apa din abundenta si apoi uscati.

Ingrediente:

Aqua, Urea, Potassium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Calcium Hydroxide, Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Sorbitol, Potassium Hydroxide, Magnesium Trisilicate, Parfum, Propylene Glycol, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Sodium Gluconate, Acrylates Copolymer, Linalool, Hydrated Silica, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, CI 77891, CI 45380 (3).

Prezentare:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review