Crema depilatoare pentru barbati, 150 ml, Farmec

  • -10%
Crema depilatoare pentru barbati, 150 ml, Farmec -  - FARMEC
Farmec
P03847
Crema depilatoare pentru bărbați este concepută special pentru îndepărtarea părului nedorit de pe picioare, braţe, axilă. Este îmbogăţită cu Extract de Boswellia Serrata ce [...]

Descriere: Crema depilatoare pentru barbati, 150 ml, Farmec

Crema depilatoare pentru bărbați este concepută special pentru îndepărtarea părului nedorit de pe picioare, braţe, axilă. Este îmbogăţită cu Extract de Boswellia Serrata ce are proprietăţi dezinfectante, antiseptice, antiiritante şi antiinflamatoare.
Mod de utilizare:
Înainte de duş aplicaţi crema în strat uniform şi suficient de gros, astfel încât să acopere părul ce trebuie îndepǎrtat.
Crema se lasă să acţioneze 3-8 minute, în funcţie de grosimea firului de păr, cu posibilitatea de prelungire până la 10-12 minute dacă părul nu s-a distrus.
Crema se îndepărtează sub duş cu un burete sau cu o mănuşă de baie, spălând suprafaţa cu apă călduţă din abundenţă, fără săpun.
După folosire, se recomandă să aşteptaţi 24 de ore înainte de aplicarea unui parfum, antiperspirant, produs pentru bronzat sau care conţine alcool.
Precauţii:
Înainte de a folosi produsul pentru prima dată se recomandă realizarea unui test de sensibilitate. Se aplică crema pe o porţiune mică a pielii ce urmează a fi depilată. Dacă, timp de 24 de ore de la aplicare, nu apar reacţii de iritare, se poate folosi produsul. Dacă apar iritaţii sau senzaţii de usturime în timpul utilizării, îndepărtaţi crema imediat şi clătiţi cu apă din abundenţă.
Contraindicatii:
Nu se aplică pe pielea iritată, rănită, arsă de soare, inflamată! Nu aplicați crema pe față, scalp, sân, zona genitală și perianală.
Conține Tioglicolat şi substanţe alcaline.
Prezentare:
150 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review