Crema depilatoare in-shower Velvet Touch, 150 ml, Elmiplant

Crema depilatoare in-shower Velvet Touch, 150 ml, Elmiplant -  - SARANTIS SA
SARANTIS SA
I4678

Crema depilatoare cu îndepărtare în timpul dușului elmiplant a fost special concepută pentru a îndepărta rapid și eficient chiar și părul scurt nedorit de pe picioare, braţe, axilă și linia bikinilor în timpul duşului, pentru o piele cu aspect catifelat ce durează mai mult.

[...]

Descriere: Crema depilatoare in-shower Velvet Touch, 150 ml, Elmiplant

Îmbogăţită cu ulei de Seminţe de Floarea-Soarelui 100% natural, ce conţine substanţe active recunoscute pentru proprietăţile lor de îngrijire și complex DERMA-CARE, o asociere de ingrediente hidratante avansate, crema asigură o depilare eficientă, lăsînd pielea catifelată și hidratată.

Ingrediente:
AQUA, CETEARYL ALCOHOL, POTASSIUM THIOGLYCOLATE, UREA, CETEARETH-20, DECYL OLEATE, CALCIUM HYDROXIDE, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM, SODIUM GLUCONATE, ACRYLATES COPOLYMER, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, GLYCINE SOJA OIL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER EXTRACT, TOCOPHEROL, DENDROBIUM PHALAENOPSIS FLOWER EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, CI 77891.

Mod de utilizare:

Înainte de utilizarea cremei depilatoare elmiplant cu îndepărtare în timpul dușului, trebuie să o testaţi pe o porţiune mică de piele ce urmează a fi depilată urmând instrucţiunile de utilizare. Dacă după 24 h pielea nu prezintă iritaţii, puteţi continua folosirea produsului. Dacă simţiţi că vă arde pielea, îndepărtaţi imediat crema și clătiţi cu multă apă rece.

1. Înainte de duș, aplicaţi un strat subţire de cremă pe pielea curată, uscată, asigurând o acoperire completă a firelor de păr. Nu masaţi pielea. Spălaţi-vă bine pe mâini după aplicarea cremei. După aplicarea cremei, așteptaţi 2 minute înainte de a intra la duș.

2. Odată intrată la duș, asiguraţi-vă că produsul rămâne pe piele timp de încă 2 minute. Pentru a evita eliminarea prea repede a cremei, asiguraţi-vă ca părţile acoperite cu produs nu sunt udate în primele 2 minute de duș.

3. Îndepărtaţi crema cu buretele de pe o porţiune mică. În cazul în care părul este eliminat ușor, îndepărtaţi crema rămasă cu buretele. În cazul în care părul nu a fost eliminat în mod corect, lăsaţi crema să acţioneze încă câteva minute. Nu lăsaţi crema pe piele mai mult de 6 minute. Timpul de depilare depinde de zona ce urmează a fi depilată, de pilozitatea şi de grosimea firului de păr.

4. După folosirea cremei, clătiţi pielea cu multă apă și uscaţi-o. Curăţaţi buretele și închideţi tubul până la o nouă utilizare. Folosiţi Balsamul după Depilat elmiplant pentru o senzaţie de calmare şi o piele fină.

Prezentare:
150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review