Ceara la Rece Remove, 100 ml

Ceara la Rece Remove, 100 ml - - FARA - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-CORP/PRODUSE-EPILARE - FARA
Fara
P459820739
Ceara la Rece cu aplicare Usoara Par normal - Remove Beneficii: Formula cu ceara de albine. Ceara la Rece cu aplicare Usoara este produs modern care simplifica procesul de epilare. Puteti
Se incarca ofertele...

Descriere Ceara la Rece Remove, 100 ml

Ceara la Rece cu aplicare Usoara Par normal - Remove

Beneficii:

Formula cu ceara de albine. Ceara la Rece cu aplicare Usoara este produs modern care simplifica procesul de epilare. Puteti beneficia de o aplicare rapida si precisa fara alta pregatire sau incalzire.

C u ajutorul capacului aplicator veti putea aplica cu usurinta ceara direct pe piele intr-un strat subtire. Formula cerii Squeeze & Go nu contine zahar, nu intensifica cresterea parului si asigura o aderenta puternica asupra acestuia. 

Ceara liposolubilta100%; Fara incalzire; Aplicator Ergonomic; Formula cu ceara de albine.

Setul contine: 

1 Tub cu Ceara 100 ml

1 aplicator

1 Prospect

Mod de prezentare: 

100 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.