Keritogen Uree 20%

Keritogen Uree 20% - PIELE-USCATA - GENMAR COSMETICS S.R.L.
P459793215
Pielea uscată, crăpată, prezintă un deficit de uree ce poate fi suplinit prin aplicații de creme cu diferite concentrații. Ureea este lipsită de toxicitate, accelerează reînnoirea [...]

Descriere: Keritogen Uree 20%

Pielea uscată, crăpată, prezintă un deficit de uree ce poate fi suplinit prin aplicații de creme cu diferite concentrații. Ureea este lipsită de toxicitate, accelerează reînnoirea celulară și întărește bariera de protecție a pielii. Crema hidratantă pentru tegumente îngroșate Keritogen uree 20% hidratează epiderma, reduce descuamarea, atenuează mâncărimile, îndepărtează stratul cornos, solzos, ce poate apărea pe coate, genunchi, călcâie, picioare. Alături de uree 20% se regăsesc în compoziția cremei: ulei de cocos și măsline, ce ajută la hrănirea epidermei și menținerea aspectului în limite normale. Mod de utilizare: se aplică zilnic pe zona uscată a corpului lăsând-o să acționeze până a doua zi. După ameliorare, pentru menținere se recomandă utilizarea produsului Keritogen emolient cu 10% uree.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review