Keratolin Body Lotiune de corp 12% Uree, 400 ml, Biotrade

P459791947
Keratolin Body Lotiune de corp 12% Uree, 400 ml, Biotrade - PIELE-USCATA - BIOTRADE
Biotrade
Proprietăți: - este o loţiune care hidratează în mod natural pielea foarte uscată, pruriginoasă şi descuamată; - asigură hidratarea şi apărarea zilnică a pielii, prin creşterea conţinutului [...]

Descriere: Keratolin Body Lotiune de corp 12% Uree, 400 ml, Biotrade

Proprietăți:

- este o loţiune care hidratează în mod natural pielea foarte uscată, pruriginoasă şi descuamată;

- asigură hidratarea şi apărarea zilnică a pielii, prin creşterea conţinutului hidric al epidermului, înlătură celulele moarte acumulate în stratul cornos prin efectul moderat keratolitic, reface funcţia de barieră cutanată, protejând astfel pielea de factorii nocivi din mediului extern; - conţine 12% Uree, care reglează conţinutul de apă în piele şi creează o continuă senzaţie de hidratare şi confort;

- nu conţine parabeni;

- pentru piele uscată, descuamată şi pruriginoasă;

- este potrivită ca tratament de însoţire în cazul dermatitei atopice şi a psoriazisului.

Ingrediente active:

Uree 12% - această concentraţie are un efect de hidratare intensă și exfoliere ușoară.

Mod de utilizare:

Aplicaţi Keratolin Body de două ori pe zi prin mișcări fine pe regiunile uscate ale corpului. Dacă este nevoie, poate fi utilizată mai frecvent. Deosebit de eficiență când este folosită după spălarea în prealabil cu Keratolin Body Wash. Potrivită pentru utilizarea zilnică de către copii şi adulţi! Loțiunea de corp Keratolin Body poate fi utilizată ca și terapie de însoțire în îngrijirea dermatitei atopice și a psoriazisului.

Dacă apare senzația de arsură, mâncărime sau roșeață, opriți aplicarea produsului. Dacă acestea nu se rezolvă în 3 zile, efectuați un consult dermatologic.

Ingrediente:

AQUA, UREA, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETEARYL ALCOHOL, PEG-30 LANOLIN, PEG-75 LANOLIN, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-75 STEARATE, CETETH-20, STEARETH-20, GLYCERIN, DIMETHICONE, PARFUM, HEXYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL, BHT.

Prezentare:

400 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review