Ivatherm Ivahidra+Balsam Intens Relipidant, 400ml

P479848059
  • -20%
Ivatherm Ivahidra+Balsam Intens Relipidant, 400ml - PIELE-USCATA - IVATHERM
Ivatherm
Emolient cu formula inovatoare pentru pielea cu tendință atopică, iritată, cu uscăciune severă și senzație de mâncărime a bebelușilor, copiilor și adulților. Reduce intensitatea ș [...]

Emolient cu formula inovatoare pentru pielea cu tendință atopică, iritată, cu uscăciune severă și senzație de mâncărime a bebelușilor, copiilor și adulților. Reduce intensitatea și frecvența puseelor* din dermatita atopică datorită mecanismului complex de acțiune: reface funcția de barieră și microbiomul pielii, hidratează intens și de durată, reduce roșeața și iritațiile asociate pielii cu uscăciune severă, reduce senzația de mâncărime.

Eficiență și tolerabilitate pediatrică dovedită clinic.

IVRESYL este o oligozaharidă extrasă din Ophiopogon Japonicus – INGREDIENT INOVATOR care corectează principalele 4 anomalii ale pielii cu dermatită atopică*:

Îmbunătățește nivelul lipidelor, proteinelor și apei din piele, precum și coeziunea dintre celule, astfel încât pielea își reface integritatea și funcția de barieră protectoare. 

Reechilibreaza microbiomul pielii prin împiedicarea adeziunii S.aureus și limitarea formării biofilmului (colonizarea în exces cu S. aureus). 

Calmează, diminuează și previne apariț­ia iritaț­iilor și a gratajului. 

Efect anti-recidivă de durată* 

*studiu clinic realizat pe 90 de copii cu vârsta între 4 luni și 5 ani. 

Aquaphyline® este un ingredient natural, extras din panseluța sălbatică (Viola Tricolor). Este un inductor de hidratare cu un puternic efect hidratant prin două mecanisme: sinteza aquaporinelor (creșterea numărului de canale de apă la nivelul membranelor celulare) și o creștere uriașă a cantității de acid hialuronic – binecunoscutul „burete molecular” al pielii , efecte care au fost dovedite clinic. Pielea este hidratată din interior spre exterior prin atragerea apei din derm către epiderm, iar fluxul de apă din piele este constant îmbunătățit. 

Alfabisabolul are puternice efecte calmante si decongestionante. 

Untul de Karite (20%) reduce eritemul și pruritul, asigură hidratare profundă și confort pielii uscate. 

Glicerina este un umectant care împiedicarea pierderea transepidermică de apa și asigură hidratarea și confortul epidermei. 

Apa termală Herculane calmează și decongestionează.

Administrare:

Se aplică pe toată suprafața corpului de două ori pe zi, pe pielea curățată în prealabil cu Ivahidra+ Gel de Spalare emolient. Se recomandă utilizarea pe termen lung pentru distanțarea puseelor, sau în asociere cu tratamentul medicamentos. Bebeluși, copii, adulți.

P479848059

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: