Crema cu Uree 15%, 50 ml, Tis

  • -10%
Crema cu Uree 15%, 50 ml, Tis -  - TIS FARMACEUTIC
P29208
Proprietăți: Un produs cu efect keratolitic și cicatrizant; acționează asupra crustelor care însoțesc anumite afecțiuni ale pielii; diminuează uscăciunea cutanată și senzația de disconfort; î [...]

Descriere: Crema cu Uree 15%, 50 ml, Tis

Proprietăți:

Un produs cu efect keratolitic și cicatrizant; acționează asupra crustelor care însoțesc anumite afecțiuni ale pielii; diminuează uscăciunea cutanată și senzația de disconfort; înmoaie și detașează scuamele iritante și inestetice.

Absorbția principiilor active este favorizată de o bază eficientă, care asigură contactul cu pielea lezată și are rol emolient.

Principii active:

-uree 15%, extract uleios din germeni de grâu, acid lactic, extracte din plante (licviriție, pătlagină, gălbenele), extract uleios din morcov. Alantoina are efect antiinflamator, favorizând refacerea rapidă a pielii.

Extractele naturale (licviriție, pătlagină și gălbenele) au proprietăţi antimicrobiene şi cicatrizante.

Recomandări:

- îngrijirea pielii foarte uscate la adulți și copii, în descuamări de diverse etiologii (prurit senil, îhtioza, eczema atopica, eczematide pitiriaziforme și psoriaziforme, psoriazis, epidermofiții interdigitale);

- pentru protejarea pielii de uscăciunea provocată de agenți externi (soare, detergenți, frig).

Prezentare:

50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review