Bioderma Atoderm Nutritive ten uscat si foarte uscat, 40ml

Bioderma Atoderm Nutritive ajută la echilibrarea nivelului de apă și lipide din piele.

Bioderma Atoderm Nutritive ten uscat si foarte uscat, 40ml -  - BIODERMA
Bioderma
Gama Atoderm
P459789623

Atoderm Nutritive, combina doua ingrediente active naturale (unt de Shea si extract de avocado) renumite pentru proprietatile lor de hranire, refacere si calmare a pielii, cu agenti activi hidratanti (vaselina, glicerina), asigurand un efect intens de hranire a pielii.

[...]

Descriere: Bioderma Atoderm Nutritive ten uscat si foarte uscat, 40ml

Atoderm Nutritive, combina doua ingrediente active naturale (unt de Shea si extract de avocado) renumite pentru proprietatile lor de hranire, refacere si calmare a pielii, cu agenti activi hidratanti (vaselina, glicerina), asigurand un efect intens de hranire a pielii. Cu o textura cremoasa si non grasa, bogata in ingrediente active, Atoderm Nutritive ajuta la echilibrarea nivelului de apa si lipide din piele, aceasta redobandindu-si rapid confortul si supletea. Formula special creata pentru pielea sensibila, uscata sau foarte uscata.

Ingrediente: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PARAFFINUM, LIQUIDUM/MINERAL OIL/HUILE MINERALE, BUTYROSPERMUM, PARKII (SHEA) BUTTER, CETEARYL ALCOHOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETYL PALMITATE, PENTYLENE, GLYCOL, SQUALANE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CERA MICROCRISTALLINA/MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CETEARYL GLUCOSIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE, CROSSPOLYMER, DISODIUM EDTA, PARAFFIN, GLYCINE SOJA, (SOYBEAN) OIL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) STEROLS, POLYSORBATE 60, MANNITOL, XYLITOL, HEXYL LAURATE, RHAMNOSE, SORBITAN ISOSTEARATE, PERSEA GRATISSIMA, (AVOCADO) OIL, GLYCERYL POLYACRYLATE, SODIUM HYDROXIDE, ASCORBYL PALMITATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, TOCOPHEROL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, BHT, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, CITRIC ACID. [BI 587].

Mod de utilizare: Aplicati Atoderm Nutritive pe fata si pe gat, pe pielea curatata (ideal cu Atoderm Gel de dus, Atoderm PP Gel Spumant sau Atoderm Sapun). Se aplica dimineata si seara, fiind, de asemenea, o excelenta baza de machiaj.

Forma de prezentare: 40ml



Data ultimei actualizari: 2024-04-22 17:06:51

EAN: 3401399373008
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review