Avene Xeracalm Defi A.D Ulei, 400ml

  • -10%
Avene Xeracalm Defi A.D Ulei, 400ml -  - AVENE
AVENE
P459789669

Ulei de curățare este special formulat pentru a curăța delicat pielea uscată, pentru sugari, copii și adulți. Lasă pielea moale ca mătasea. - nu ustura ochii - fă

[...]

Descriere: Avene Xeracalm Defi A.D Ulei, 400ml

Ulei de curățare este special formulat pentru a curăța delicat pielea uscată, pentru sugari, copii și adulți.

Lasă pielea moale ca mătasea.

- nu ustura ochii

- fără parfum

- fără săpun

Mod de utilizare:

La duș, aplicați uleiul în mână, formați spuma și dupa aceea aplicați pe piele. În baie, se toarnă echivalentul a 5 pompe în apă de baie în timp ce umpleți cadă. Clătiți bine și uscați, fără frecare.

Indicații:

Ulei Baie și duș recomandat pentru igiena cotidiană a persoanelor cu piele uscată, predispusă la prurit sau piele atopică.

Bebeluși-copii-adulți.

Proprietăți:

Reduce senzația de prurit Reduce iritația și edemul

Stimulează sistemele de apărare ale pielii. I-modulia 0,4% -ingredient activ patentat, rezultatul a 12 ani de cercetare cu o eficacitate multiplă demonstrată științific:

-reduce senzația de prurit

-reduce roșeață la minim

-calmează iritația

-reface bariera epidermică

Ingrediente:

Avene apa termală, glycerin. Peg-7 glyceryl cocoațe. Disodium laureth sulfosiccunate. Sodium cocoamphoacetate. Peg-25 hydrogenated castor oil. Ceteareth-60 myristyl glycol peg-200 hydrogenated glyceryl palmate. Laureth-3. Coco-glucoside. Aquaphilus dolomiae extract. Arginine. Caprylyl glycol. Citric acid. Evening primrose oil/palm oil aminopropanediol esters. Glycine. Oenothera biennis (evening primrose) oil (oenothera biennis oil) sorbic acid. Tocopherol.

Prezentare:

400 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review