ACM Sensitelial sapun dermatologic piele sensibila, 100g

ACM Sensitelial sapun dermatologic piele sensibila, 100g -  - ACM
ACM
P459847648
Descriere: Curăță, hrănește și calmează pielea sensibilă, uscată sau cu tendință atopică Pentru față și corp Proprietăți: Sensitelial Baton dermatologic nutritiv curăță pielea fără a o [...]

Descriere: ACM Sensitelial sapun dermatologic piele sensibila, 100g

Descriere:

Curăță, hrănește și calmează pielea sensibilă, uscată sau cu tendință atopică

Pentru față și corp

Proprietăți:

Sensitelial Baton dermatologic nutritiv curăță pielea fără a o agresa, menținând filmul hidrolipidic datorită bazei sale de curățare blânde, fără săpun. Îmbogățit cu agenți hidratanți și de refacere a stratului lipidic, netezește și hrănește pielea, prevenind senzația de piele care ține, pentru a-i reda acesteia confortul și elasticitatea. Pielea este curățată, catifelată și hidratată.

Fără detergenți – pH fiziologic

Instrucțiuni de utilizare:

Se recomandă a se forma o spumă înainte de a aplica pe pielea umezită în prealabil. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți din abundență cu apă.

Prezentare:

40 ml




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review