Uriage Xemose Syndet gel de curatare, 500ml

Uriage Xemose Syndet gel de curatare, 500ml -  - URIAGE
Uriage
Gama Xemose
P479849671
Acest gel-crema de curatare foarte delicat are o formula creata special pentru curatarea zilnica a tipurilor de piele foarte uscata pana la pielea predispusa la atopie. Spuma sa cremoasa [...]

Descriere: Uriage Xemose Syndet gel de curatare, 500ml

Acest gel-crema de curatare foarte delicat are o formula creata special pentru curatarea zilnica a tipurilor de piele foarte uscata pana la pielea predispusa la atopie. Spuma sa cremoasa curata cu delicatete pielea.

Calmeaza.

Apa Termala Uriage, care este bogata In mod natural In saruri minerale si oligoelemente, are un efect calmant asupra celui mai uscat tip de piele.

Curata.

Baza sa de curatare extrem de delicata elimina impuritatile din piele fara a actiona cu duritate, datorita pH-ului fiziologic.

Mentine.

Agentii specifici de suprasaturare asociati cu complexul Cerasterol-2F brevetat protejeaza Impotriva efectului de uscare al apei, restabilind In acelasi timp confortul pielii. 30% Apa Termala Uriage cu proprietati calmante si protectoare amplificate.

Ingrediente active: Apa Termala Uriage, Cerasterol 2F.

Fara sapun. Fara parfum. Hipoalergenic.

Utilizare:

Sapuniti pielea umeda, clatiti si uscati cu blandete.

Prezentare:

500ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review