Spuma de dus Sensitive, 200 ml, Gerovital

  • -10%
Spuma de dus Sensitive, 200 ml, Gerovital -  - GEROVITAL
Gerovital
P479850630

Cu o spumă bogată si textura densa conferă prospețime pielii, lasă pielea moale, catifelata și parfumată.Învăluie pielea într-un parfum senzual și persistent.

[...]

Descriere: Spuma de dus Sensitive, 200 ml, Gerovital

Cu o spumă bogată si textura densa conferă prospețime pielii, lasă pielea moale, catifelata și parfumată.Învăluie pielea într-un parfum senzual și persistent.Uleiul de Galbenele este recunoscut pentru proprietățile sale hidratante și reparatoare ale pielii, fiind recomandat pentru pentru calmarea iritațiilor, îngrijirea pielii sensibile, a pielii afectate de roșeață, cuperoză, eczeme sau arsuri solare

Mod de utilizare:
Agitați bine înainte de utilizare. Pulverizați în palmă și aplicați pe pielea umedă, masând ușor. Clătiți bine

Ingrediente:
Aqua, Isobutane, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum ,Polyquaternium-44, Propane, Citric Acid, Sodium Benzoate,  Butane, Olus oil, Disodium EDTA, Calendula Officinalis Flower Extract, Phenoxyethanol , Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Tocopherol

Precautii:
Aerosol extrem de inflamabil. 
A se păstra departe de surse de căldură/scântei/flăcări deschise sau suprafeţe încinse. Nu pulverizaţi deasupra unei flăcări deschise sau a unei alte surse de aprindere. Nu perforaţi sau ardeţi, chiar şi după utilizare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se proteja de lumina solară.  Nu expuneţi la temperaturi care depăşesc 50°C.

Prezentare:
200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review