NIVEA SPUMA DE DUS CREME SOFT 200 ML

NIVEA SPUMA DE DUS CREME SOFT 200 ML - GELURI-DE-SPALARE - NIVEA
NIVEA
P459791575
Descopera o noua senzatie care iti va transforma dusul zilnic intr-un moment de rasfat pur: spuma delicata cu ingrediente de ingrijire NIVEA si un parfum discret te va invalui [...]

Descriere: NIVEA SPUMA DE DUS CREME SOFT 200 ML

Descopera o noua senzatie care iti va transforma dusul zilnic intr-un moment de rasfat pur: spuma delicata cu ingrediente de ingrijire NIVEA si un parfum discret te va invalui ca o imbratisare usoara si catifelata, din cap pana-n picioare. Formula cu ulei de migdale si extract de matase a spumei de dus NIVEA Creme Soft curata eficient si in acelasi timp ingrijeste delicat pielea. Momentul tau de rasfat la dus iti va transforma in bine starea de spirit si intreaga zi!

• Mod de aplicare inovator.

• Pentru un dus este necesara doar o cantitate de marimea unei piersici.

• Dureaza la fel de mult ca un gel de dus de 500 ml.

• Ingrijeste delicat pielea. Formula imbogatita cu extract de matase si ulei de migdale.

• Ph neutru si compatibilitate testata dermatologic.

Atentionare:

Recipient presurizat. Poate exploda la temperaturi mari. A se tine departe de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari deschise sau alte surse de aprindere. A nu se fuma in apropierea produsului. A nu se impunge sau arde recipientul, nici dupa folosire. A se feri de lumina soarelui. A nu se expune la temperaturi de peste 50°C. A nu se tine la indemana copiilor. 7% din continut este inflamabil.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review