Nivea Protect&Care: Gel de dus, 250ml + Deodorant Spray Procter&Care, 150 ml

P459792557
Nivea Protect&Care: Gel de dus, 250ml + Deodorant Spray Procter&Care, 150 ml - GELURI-DE-SPALARE - NIVEA
NIVEA
Set conceput pentru ingrijire zilnica si delicata a pielii tale. Confera protectie si confort zi de zi intr-un set creat special pentru tine. Setul cadou NIVEA PROTECT & CARE [...]

Nivea Protect&Care: Gel de dus, 250ml + Deodorant Spray Procter&Care, 150 ml

Set conceput pentru ingrijire zilnica si delicata a pielii tale. Confera protectie si confort zi de zi intr-un set creat special pentru tine. Setul cadou NIVEA PROTECT & CARE contine: 1. NIVEA Creme Care Gel de dus. Lasa gelul de dus cu ingrediente special selectate din originala NIVEA CREME - pro-vitamine & uleiuri hidratante - sa te invaluie cu spuma sa delicata, in timp ce parfumul unic NIVEA iti rasfata simturile. Senzatie de piele ingrijita datorita tehnologiei de ingrijire HydraIQ. Curata cu o spuma delicata, cremoasa. Testat dermatologic. pH neutru. 2. NIVEA Protect&Care Deodorant Spray. Anti-perspirantul NIVEA Protect & Care ofera protectie de incredere timp de 48H si ingrijeste pielea subratului. Formula sa este delicata, se absoarbe rapid, fara senzatie lipicioasa, lasand pielea uscata si catifelata. Parfumul unic NIVEA Creme asigura o senzatie de prospetime si de ingrijire pentru intreaga zi. 48H protectie anti-perspiranta cu ingrijirea delicata NIVEA. Cu ingrijirea si parfumul unic NIVEA Creme. Pentru o piele perfect protejata, catifelata si uscata. Fara iritatii. 0% alcool. Compatibilitate la nivelul pielii testata dermatologic.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review