Molicare Skin Spuma Curatare, Hartmann

  • -15%
Molicare Skin Spuma Curatare, Hartmann -  - HARTMANN
Hartmann
P459790960

HartMann MoliCare Skin Spuma curata si ingrijeste pielea prin continutul de substante uleioase si creatina. Produsul este recomandat persoanelor imoblizate la pat si celor care sufera de incontinenta.

[...]

Descriere: Molicare Skin Spuma Curatare, Hartmann

HartMann MoliCare Skin Spuma curata si ingrijeste pielea prin continutul de substante uleioase si creatina. Produsul este recomandat persoanelor imoblizate la pat si celor care sufera de incontinenta. Beneficii: Prin continutul bogat in creatina, ajuta la refacerea mecanismelor defensive ale pielii. Spuma poate fi utilizata atat pentru igienizare zonei genitale, cat si pentru zona gatului, axila, etc. Reprezinta o alternativa eficienta si comoda, nefiind nevoie de apa. Mod de utilizare: Se aplica direct pe piele, lasand-o sa actioneze timp de 30 de secunde, apoi se curata zona, folosind un prosop cu textura moale.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review