Lotiune spalare, Molicare Skin Professional Hartmann, 500ml

Lotiune spalare, Molicare Skin Professional Hartmann, 500ml - HARTMANN
Hartmann
P459799968
Lotiune dermatologica Hartmann Menalind Professional pentru curatarea pielii sensibile Expunerea pielii la umiditate si la substantele agresive din urina si materiile fecale poate conduce la inflamatii si macerarea epidermei – stratul
Se incarca ofertele...

Descriere Lotiune spalare, Molicare Skin Professional Hartmann, 500ml

Lotiune dermatologica Hartmann Menalind Professional pentru curatarea pielii sensibile Expunerea pielii la umiditate si la substantele agresive din urina si materiile fecale poate conduce la inflamatii si macerarea epidermei – stratul pielii care asigura bariera de protectie a organismului fata de mediul extern. Din acest motiv se impune mentinerea unei igiene riguroase a pacientului prin spalarea si curatarea cu regularitate a pielii din zona genitala utilizandu-se produse medicale dedicate, care protejeaza si refac bariera hidro-lipidică a pielii. Pentru spalarea delicata a pileii iritate ca urmare a imobilizarii prelungite sau incontinentei se recomanda lotiunea pentru spalare Menalind. Cu un continut bogat in ulei de migdale si pantenol, lotiunea Menalind ajuta la refacerea celulara, hidrateaza si hraneste in profunzime pielea. Lotiunea se foloseste pentru dus sau baie. Beneficii • Curata pielea eficient si delicat. • Ajuta la refacerea celulelor si hidratarea pielii sensibile (in special la persoanele varstnice). • Continutul bogat in pantenol si ulei de migdale hraneste pielea in profunzime • Neutralizeaza mirosurile neplacute. • Usor de utilizat, fiind prevazuta cu pompa de dozare a cantitatii. • Nu contine substante chimice. Indicatii: Curatarea delicata a pielii fragile, deshidratate, iritate ca urmare a agentilor agresivi din urina si materiile fecale. Se foloseste la dus sau pentru spalarea partiala a corpului. Se aplica pe pielea umeda, se maseaza, apoi se clateste cu apa din abundenta.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.