Gel de dus Coconut Breeze, 750ml, Elmiplant

Gel de dus Coconut Breeze, 750ml, Elmiplant -  - SARANTIS SA
SARANTIS SA
P479852632

Simte o explozie de senzatii cu Gelul de Dus Crema Elmiplant Coconut Breeze!Combinatia unica de ingrediente naturale, textura cremoasa si pH-ul echilibrat iti rasfata simturile in timp ce iti lasa pielea neteda si fina ca matasea.

[...]

Descriere: Gel de dus Coconut Breeze, 750ml, Elmiplant

Simte o explozie de senzatii cu Gelul de Dus Crema Elmiplant Coconut Breeze!

Combinatia unica de ingrediente naturale, textura cremoasa si pH-ul echilibrat iti rasfata simturile in timp ce iti lasa pielea neteda si fina ca matasea.

Bucura-te de experienta completa de curatare cu Gelul de Dus Crema elmiplant Coconut Breeze, pentru o piele hidratata si uimitor de parfumata!Testat dermatologic.

Ingrediente:

Gelul de dus crema elmiplant Coconut Breeze este imbogatit cu Lapte de Cocos si Unt de Shea 100% Organic pentru o curatare delicata a pielii, mentinerea hidratarii si un parfum indelungat.  Doar pentru uz extern.

Mod de utilizare:

Aplicati gelul de dus pe pielea umezita in prealabil.

Sapuniti, apoi clatiti bine.

Uscati delicat pentru a evita iritarea pielii.

Prezentare:
750ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review