Gel de curatare pentru corp si par cu 4% Sulfat, 240 ml, The Ordinary

Gel de curatare pentru corp si par cu 4% Sulfat, 240 ml, The Ordinary - GELURI-DE-SPALARE - THE ORDINARY
The Ordinary
P548489261

Gel de curatare pentru corp si par cu 4% Sulfat The Ordinary ofera o abordare blanda, aceasta fiind esentiala pentru curatarea eficienta a corpului si a parului.

[...]

Descriere: Gel de curatare pentru corp si par cu 4% Sulfat, 240 ml, The Ordinary

Descriere

GEL CURATARE PENTRU CORP SI PAR CU 4% SULFAT, 240 ML, THE ORDINARY

Gel de curatare pentru corp si par cu 4% Sulfat The Ordinary ofera o abordare blanda, aceasta fiind esentiala pentru curatarea eficienta a corpului si a parului. Produsul cu spuma redusa contine SLES-2, un sulfat mai bland care a fost incorporat in formula pentru a fi bland cu pielea si pentru a curata parul fara a decolora suplimentar culoarea. Structura moleculara a SLES-2 este conceputa pentru a oferi o curatare eficienta la o concentratie mai mica pentru a minimiza problemele legate de potentiala iritare asociata cu utilizarea sulfatilor.

Ingrediente: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Polysorbate 20, Xanthan Gum, Tocopherol, Phytic Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Mod de utilizare: Aplicati gelul pe parul si corpul umed. Clatiti. Daca apare iritatie, clatiti, opriti utilizarea si consultati un medic. Utilizati numai conform instructiunilor, pe pielea nedeteriorata.

Precautii: Numai pentru utilizare externa. Evitati contactul direct cu ochii. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apa. A nu se utiliza pe pielea iritata sau deteriorata. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de reactii alergice, opriti utilizarea si contactati medicul.

Prezentare: 240ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review