Lotiune hidratanta pentru piele uscata, 250 ml, Neutrogena

Lotiune hidratanta pentru piele uscata, 250 ml, Neutrogena -  - NEUTROGENA
Neutrogena
W52978

Neutrogena Lotiune de Corp Intens Reparatoare cu formula norvegiana - pentru piele foarte uscata si aspra.

[...]

Descriere: Lotiune hidratanta pentru piele uscata, 250 ml, Neutrogena

Neutrogena Lotiune de Corp Intens Reparatoare cu formula norvegiana - pentru piele foarte uscata si aspra. Este dovedit clinic ca aceasta formula norvegiana cu pantenol si alantonina actioneaza ca un bandaj si hidrateaza intens, repara si protejeaza chiar si cea mai uscata piele inca de la prima aplicare. 

Ofera o senzatie de usurare si confort extrem dupa o singura utilizare. Aplicata zilnic pielea devine mai puternica si mai putin uscata, catifelata la atingere si cu un aspect sanatos. Formula sa non-grasa patrunde rapid in piele si nu pateaza hainele. Creata impreuna cu medicii dermatologi. Efect cosmetic de hidratare. 

Mod de utilizare:
Pentru rezultate vizibile, aplicti o data sau de doua ori pe zi, dupa dus. Acordati atentie deosebita zonelor uscate ale corpului (picioare, genunchi, coate).

Ingrediente:
Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Isopropyl Palmitate, Petrolatum, Dimethicone, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Panthenol, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Palmitic Acid, Stearic Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Phenoxyethanol, Parfum. 

Prezentare:
250 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review