Locobase crema, 100 g, Astellas Pharma

Locobase crema, 100 g, Astellas Pharma - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-CORP/CREME-SI-LOTIUNI - ASTELLAS
ASTELLAS
P36361

Locobase este special conceput si destinat pentru repararea si mentinerea functiei de bariera a pielii.

Se incarca ofertele...

Descriere Locobase crema, 100 g, Astellas Pharma

Locobase este special conceput si destinat pentru repararea si mentinerea functiei de bariera a pielii.
Nu contine parfum,are un potential foarte scazut de a cauza iritatia,este hipoalergenic si non-comedogenic.
Locobase este punctul de plecare(baza)pentru cremele si unguentele standard ,si consta intr-o baza unica in care 70%ulei este dispersat in 30%apa.

Acest important progres stiintific a facut posibil ca Locobase sa aiba o eficienta si o acceptabilitate cosmetica optime,beneficii de mult asteptate de dermatologi si de pacienti.

Mod de utilizare:
Aplicati un strat foarte subtire de Locobase pe toate suprafetele afectate,de 3-4 ori pe zi,daca medicul sau farmacistul dumneavoastra nu va recomanda altfel.
Doctorul dumneavoastra va poate recomanda Locobase ca o terapie de fond,pentru a ajuta procesul de reparare si mentinere a functiei de bariera a pielii.
Alternativ,pe langa aceasta indicatie,medicul dumneavoastra va poate recomanda utilizarea si a altor tratamente topice.
Cand functia de bariera a pielii este intrerupta,este importanta continuarea tratamentului,chiar daca pielea  pare a fi refacuta.
Utilizarea zilnica a  Locobase poate,de asemenea,preveni sau intarzia aparitia simptomelor.

Prezentare:
100 gData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.