Jardin Goji Balsam Crema, 250ml

Jardin Goji Balsam Crema, 250ml -  - JARDIN NATUREL
P438795285
Indicatii: Crema cu extract de Goji datorita mineralelor, cum ar fi fierul, magneziu, calciu, aminoacizilor si vitaminei A, vitaminei C si complexului de vitamine B, protejeaza pielea de radicalii liberi [...]

Descriere: Jardin Goji Balsam Crema, 250ml

Indicatii:

Crema cu extract de Goji datorita mineralelor, cum ar fi fierul, magneziu, calciu, aminoacizilor si vitaminei A, vitaminei C si complexului de vitamine B, protejeaza pielea de radicalii liberi si sprijina sinteza de colagen.

Conform rezultatelor de cercetare recente fructele de Goji au un efect de celula de protectie si contracareaza astfel procesul de imbatranire.

Crema delicata ofera elasticitatea pielii, redandu-i frumusetea naturala.

Compozitie:

Goji Berry contine 19 aminoacizi, 21 oligoelemente (germaniu ce este un ajutor in lupta impotriva celulelor canceroase), mai multa vitamina C decat portocalele, vitamina B complex, vitamina E, beta-sitosterol (scade colesterolul), acizi grasi esentiali, cyperon (are efect pozitiv asupra inimii si a vaselor de sange).

Goji Berry are o multime de substante nutritive necesare organismului si pielii noastre precum Zincul care serveste ca donator enzima important in stabilirea tesutului conjunctiv.

In plus, pe langa protectia impotriva petelor de varsta, Goji Berry confera si reda frumusetea naturala si elasticitatea pielii.

Mod de ambalare:

250 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review