Gel anti-prurit calmant Pruriced, 100 ml, Uriage

Gel anti-prurit calmant Pruriced, 100 ml, Uriage -  - URIAGE
Uriage
P479849838

Acest gel reprezinta solutia completa si rapida impotriva disconfortului cutanat provocat arsurile solare, dermatita atopica, eczema de contact, uscaciune excesiva a pielii la bebelusi, copii, adulti. Special conceput pentru a calma senzatia de prurit (mancarime) si pentru a reface bariera cutanata. Datorita tolerantei foarte ridicate, acest gel este destinat pielii iritate si fragilizate.

[...]

Descriere: Gel anti-prurit calmant Pruriced, 100 ml, Uriage

Acest gel reprezinta solutia completa si rapida impotriva disconfortului cutanat provocat arsurile solare, dermatita atopica, eczema de contact, uscaciune excesiva a pielii la bebelusi, copii, adulti. Special conceput pentru a calma senzatia de prurit (mancarime) si pentru a reface bariera cutanata. Datorita tolerantei foarte ridicate, acest gel este destinat pielii iritate si fragilizate. Poate fi utilizat pentru diverse patologii, inclusiv varicela. Este indicat pentru zonele cu leziuni extinse, cu pilozitati, pliuri cutanate, zone cu exudat. Ideal pentru fata si corp. Produs hipoalergenic, non-comedogenic.

Ingrediente:
Apa Termala Uriage 30%, calamina 8%, Glycollol 1%, gluconat de Calciu 1%.

Fara conservanti, parfum, parabeni.

Mod de utilizare:
Se aplica in strat subtire pe zonele afectate (Fata, corp sau zona fesiera).

Prezentare:
100ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review