Crema calmanta, Tiobec CBD, 60 ml, Laborest Italia

Crema calmanta, Tiobec CBD, 60 ml, Laborest Italia - CREME-SI-LOTIUNI - LABOREST ITALIA
P548489245

Este o cremă ce conține acid α-lipoic, capsaicina și cannabidiol care oferă pielii o stare de bine și o senzație de ușurare datorită efectului său calmant;Are proprietăți antioxidante și hidratante.

[...]

Descriere: Crema calmanta, Tiobec CBD, 60 ml, Laborest Italia

Tiobec CBD conține:
- acid α-lipoic: Cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante și pentru utilizarea sa ca și coenzima în metabolismul celular, unde joacă un rol vital în cicluri metabolice importante, cum ar fi producția de energie celulară;
- capsaicina: O substanță naturală care este extrasă din fructele plantei Capsicum frutescens. Acționează asupra fibrelor senzitive de la nivelul pielii, care sunt implicate într-o gamă largă de procese fiziologice, cum ar fi cele legate de sensibilitatea la durere;
- cannabidiol (CBD): Un fitocanabinoid extras din uleiul de canabis care acționează asupra sistemului endocanabinoid al corpului nostru, care este responsabil pentru o varietate de procese fiziologice, inclusiv reglarea semnalelor nervoase asociate cu durerea.
- cremă conține și alte ingrediente active pe bază de plante precum β-cariofilen(BCP) și extract de smirnă, substanțe naturale utilizate pe scară largă în fitoterapie care, împreună cu cannabidiolul, oferă un efect reconfortant și o senzație de bine, in plus, crema activează microcirculația de la nivelul pielii datorită conținutului de extract de vanilie, acesta sporind efectul celorlalte ingrediente.

Mod de utilizare:
Se aplică pe zona indicată, până la absorbția completă. Se aplică de 2-3 ori pe zi.

Ingrediente:
Aqua (water), caprylic/capric triglyceride, commiphora myrrha resin extract, ethylhexyl palmitate, limnanthes alba seed oil, c14-22 alcohols, beta-caryophyllene, coco-caprylate, glycerin, undecane, cetearyl alcohol, capsicum frutescens fruit extract, menthol, tridecane, c12-20 alkyl glucoside, thioctic acid, polyacrylate crosspolymer-6, ethoxydiglycol, citronellyl methylcrotonate, vanillyl butyl ether, phenoxyethanol, cannabidiol, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, butyrospermum parkii butter extract, vanillyl alcohol, n-butyl alcohol, glucosa, vanillin, sodium hydroxide.

Prezentare:
60 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review