Balsam cu tripla actiune Lipikar Baume Light AP+ M Balsam cu tripla actiune, 400 ml, La Roche Posay

P548488705
  • -20%
Balsam cu tripla actiune Lipikar Baume Light AP+ M Balsam cu tripla actiune, 400 ml, La Roche Posay - CREME-SI-LOTIUNI - LA ROCHE-POSAY
Gama Lipikar

Este un balsam reparator de la La Roche-Posay, cu tehnologia AP+M [AQUA POSAE] + [MICRORESYL] ce reechilibreaza microbiomul pielii cu tendinta atopica;

[...]

Balsam cu tripla actiune Lipikar Baume Light AP+ M Balsam cu tripla actiune, 400 ml, La Roche Posay

- Calmeaza pielea imediat si reduce senzatia de mancarime;
- Distanteaza puseurile de uscare severa, avand o eficacitate anti-recurenta;
- Restaureaza bariera protectoare a pielii si ofera o calmare pe termen lung;
- Dezvoltat cu un minimum de ingrediente active selectionate pentru eficacitatea si toleranta lor, Lipikar Baume Light AP+M este potrivit pentru intreaga familie, de la bebelusi la adulti, imbunatatind considerabil calitatea vietii;
- Absorbtie rapida, textura lejera, nelipicioasa, non-grasa;
- Aplicare zilnica usoara, chiar si pe pielea corpului cu o pilozitate mai ridicata sau intr-un mediu cald si umed.

Ingrediente si inovatie:
Aqua Posae Filiformis, Unt de shea, Niacinamida, Microresyl.
Unt de shea - un ingredient cheie prezent in toate formulele produselor din gama Lipikar, untul de Shea este recunoscut pentru capacitatea sa de hidratare si reparare a filmului hidrolipidic.
Pentru obtinerea untului de shea sunt utilizate doar surse sustenabile, sprijinind peste 13.000 de femei din Burkina Faso.
Niacinamida - un ingredient activ ce calmeaza si combate inflamatia si senzatia de mancarime si reface bariera cutanata. Potrivit pentru pielea cu tendinta atopica.
Tehnologia AP+M [AQUA POSAE + MICRORESYL] - combinatie unica de ingrediente active pentru a restabili echilibrul microbiomului - ecosistemul invizibil al pielii tale.

Mod de utilizare:
Aplicati o data pe zi pe fata si corp. 
Pentru curatare utilizati un produs bland relipidant, cum ar fi Lipikar Syndet AP+ sau Lipikar ulei de curatare AP+ pentru a reduce senzatia de mancarime zilnica.

Prezentare:
400 ml



Data ultimei actualizari: 2024-02-26 15:15:15
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review