A-Derma Dermalibour+Cica Gel Spumant 200ml + Crema 50ml, Promo

P479853092
A-Derma Dermalibour+Cica Gel Spumant 200ml + Crema 50ml, Promo - CREME-SI-LOTIUNI - A-DERMA
A-DERMA

Piele iritată și fragilizată cu roșeață, cu senzație de strângere sau care se descuamează.

[...]

A-Derma Dermalibour+Cica Gel Spumant 200ml + Crema 50ml, Promo

A-DERMA DERMALIBOUR + GEL SPUMANT 250ML

Piele iritată și fragilizată cu roșeață, cu senzație de strângere sau care se descuamează.

Descriere: curăță delicat, calmează și purifică zonele iritate datorită extractului de plantule de ovăz Rhealba® și a Cupru-Zinc.

Fără săpun. Fără parfum. pH fiziologic.

Indicații:

Iritația mâinilor, zone cu piele uscată, pielea predispusă la apariția scuamelor, iritație de scutec, iritații ale scalpului și alte iritații zilnice minore ale pielii. Sugari, copii, adulți. Față, mâini, corp, scalp, zone intime externe.

Formula cu o bază de curățare care formează o spumă cremoasă și catifelată este specific adaptată pentru o utilizare regulată, pentru a menține o igienă corespunzătoare, în special a mâinilor, fără a usca.

Mod de utilizare:

Aplicați o dată sau de 2 ori pe zi pe pielea umedă. Clătiți bine. Formula testată sub control dermatologic, pediatric, ginecologic și oftalmologic. Toleranță pediatrică ridicată. Nu irită ochii.

Se poate folosi:

Nou-nascuti, copii, adulti si varstnici.

Prezentare:
250ml

ADERMA DERMALIBOUR+CICA CREMA 50ML

Piele iritată și fragilizată cu roșeață, cu senzație de strângere sau care se descuamează. adulți. Față, pleoape, corp și zone intime externe.

Indicații:

Iritația mâinilor și din jurul gurii, zone cu piele uscată, iritație de scutec, iritație ca urmare a alăptării*. Nou-născuți, sugari, copii, *Curățați complet mameloanele înainte de alăptare.

Îngrijirea naturală a pielii, cu efect de reechilibrare, anti-iritantă, formulată cu Cupru-Zinc cu efect purificator și cu extract de plantule de ovăz Rhealba®, care calmează imediat și favorizează repararea rapidă a pielii. Textura sa hidratantă și hrănitoare asigură un confort optim.

Fără parfum. Fără uleiuri minerale. Rezistență ridicată la apă. Non-comedogenică. Formulă testată sub control dermatologic, pediatric, ginecologic și oftalmologic. Toleranță pediatrică ridicată.lmologic. Toleranță pediatrică ridicată.almanta, Anti-iritanta

Utilizare:

Aplicați de 2 până la 3 ori pe zi pe zona iritată curățată anterior cu Dermalibour + CICA-Gel spumant. Absorbție rapidă fără a lăsa pielea grasă sau lipicioasă.

*Curățați complet mameloanele înainte de alăptare

Se poate folosi:

Nou-născuți, sugari, copii, adulți. Față, pleoape, corp și zone intime externe.

Prezentare:
50ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review