Weleda Ulei AntiCelulita cu Mesteacan, 100ml

Weleda Ulei AntiCelulita cu Mesteacan, 100ml -  - WELEDA
Weleda
P459847754
O piele mai ferma si mai neteda Uleiul anti-celulita cu extract de mesteacan lansat de Weleda a fost considerat cel mai de succes produs introdus pe piata cosmeticelor naturiste [...]

Descriere: Weleda Ulei AntiCelulita cu Mesteacan, 100ml

O piele mai ferma si mai neteda

Uleiul anti-celulita cu extract de mesteacan lansat de Weleda a fost considerat cel mai de succes produs introdus pe piata cosmeticelor naturiste in anul 2004*.

Reusind sa convinga femeile care l-au incercat, el a mai primit calificativul "foarte bun" la testul Öko**.

 * Distinctia „Renner des Jahres" obtinuta la Biofach 2005 (targul international de produse naturiste) pentru cel mai de succes produs introdus pe piata cosmeticelor naturiste in anul 2004.

** ÖKO-TEST Jahrbuch Kosmetik & Mode 2005 Print-un masaj regulat cu acest ulei inmiresmat de plante medicinale, in combinatie cu o alimentatie echilibrata si cu sportul, pielea

- castiga in elasticitate,

- devine vizibil mai neteda si

- devine sensibil si masurabil mai ferma.Testele dermatologice confirma eficienta uleiului anti-celulita cu mesteacan. Dupa doar 28 zile pielea devine cu 22% mai ferma si cu 21% mai neteda.

Deasemenea, testele dermatologice confirma imbunatatirea aspectului exterior al pielii celulitice de la 3,5 la inceputul studiului pana la 2,6 dupa 28 zile de utilizare regulata***.

*** Clasificarea aspectului exterior al pielii cu celulita: 0=fara celulita - 4 = celulita puternica.Formula sa activa inovatoare este data de extractele din mesteacan, rozmarin si ruscus. Uleiurile vegetale pretioase de jojoba, germeni de grau si samburi de caise sunt absorbite in straturile adanci ale epidermului, care asimileaza astfel substantele active continute de aceste uleiuri.

Produs natural certificat BDIH.

Mod de prezentare:

Flacon 100 ml




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review