Ulei Anticelulitic Body Fresh Kosmo Line, 1000ml

  • -10%
Ulei Anticelulitic Body Fresh Kosmo Line, 1000ml - CREME-ANTICELULITA-SI-VERGETURI - KOSMO LINE
Kosmo Line
P438797476
Ulei Anticelulitic Body Fresh Kosmo Line, 1000ml: ajuta la remodelarea rapida a siluetei, putand fi folosit atat cu aparatul de masaj, cat si manual. Ajuta la detoxifierea locala, eliminand apa [...]

Descriere: Ulei Anticelulitic Body Fresh Kosmo Line, 1000ml

Ulei Anticelulitic Body Fresh Kosmo Line, 1000ml: ajuta la remodelarea rapida a siluetei, putand fi folosit atat cu aparatul de masaj, cat si manual. Ajuta la detoxifierea locala, eliminand apa si toxinele din tesutul adipos, datorita uleiului esential de piper negru. Portocala ii ofera pielii un plus de fermitate si prospetime pentru o perioada indelungata de timp. Ingrediente: Ulei esential de piper negru, Portocala, Ulei vegetal de masline, Avocado si Ulei vegetal de migdale dulci. Mod de utilizare: Se aplica inaintea utilizarii aparatului pentru masaj sau in timpul masajului manual pe zona afectata de celulita, dupa care se maseaza intens pana cand pielea devine rosie, iar uleiul este complet absorbit. Cantitate: 1000 ml.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review