Supliform gel, 75 ml, Hofigal

  • -10%
Supliform gel, 75 ml, Hofigal - CREME-ANTICELULITA-SI-VERGETURI - HOFIGAL
Hofigal
P09352
Proprietăți: Produsul cosmetic Supliform, datorită substanțelor bioactive din compoziție și a efectelor sinergice dintre acestea, reface potențialul biologic al pielii și contribuie la menținerea să [...]

Descriere: Supliform gel, 75 ml, Hofigal

Proprietăți:
Produsul cosmetic Supliform, datorită substanțelor bioactive din compoziție și a efectelor sinergice dintre acestea, reface potențialul biologic al pielii și contribuie la menținerea sănătății ei.
- îndepărtează celulița;
- disfuncție a schimbului de substanțe în organism, semn exterior al unor dereglări metabolice;
- încetinește procesul de îmbătrânire prematură al pielii;
- activează schimbul de substanțe din piele, împiedică retenția de apă și toxine;
- protejează pielea împotriva factorilor nocivi din mediu.
Acțiune:
Datorită complexității substanțelor bioactive din compoziție și a efectelor sinergice dintre acestea, produsul accelerează microcirculația la nivelul articulațiilor, ameliorează durerile reumatice, este vasculoprotector, antioxidant, antiinflamator, ușor revulsiv, contribuie la acțiunea lipolitică de îndepărtare a depunerilor excesive, inestetice de grăsimi, reface tonusul muscular, structura și proprietățile de elasticitate ale colagenului din țesuturi.
Are acțiune revigoranță, decongestivă și hidratanta care conferă pielii un aspect reîntinerit, plăcut și catifelat, redându-i strălucirea naturală.
Recomandări:
Celulita, vergeturi, depuneri adipoase nedorite, dureri reumatice musculare și articulare, fragilitate vasculară, tulburări ale circulației periferice; pentru pielea predispusă îmbătrânirii premature și protejarea ei împotriva factorilor nocivi din mediu.
Ingrediente:
Produs natural din extracte de iederă (Hederă helix), castan sălbatic (Aesculus hippocastanum), ardei iute (Capsicum annum) și uleiuri esențiale.
Mod de administrare:
Se aplică în strat subțire de 1 – 3 ori pe zi pe zonele afectate, prin masaj blând, timp de 10 – 15 minute; se protejează cu căldură timp de 25 – 30 minute zona masată. Se utilizează în cure de minimum 10 – 12 zile.
Prezentare:
75 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review