Revuele Slim&Detox Thermo Serum-Concentrate, 200ml

Revuele Slim&Detox Thermo Serum-Concentrate, 200ml -  - REVUELE
Revuele
P459847551
Serul afecteaza in mod activ celulele adipoase, promoveaza scaderea in greutate, reduce efectul coajei de portocale. Imbunatateste circulatia sangelui si procesele metabolice ale pielii, restabilind elasticitatea, consolideaza vasele de sange. [...]

Descriere: Revuele Slim&Detox Thermo Serum-Concentrate, 200ml

Serul afecteaza in mod activ celulele adipoase, promoveaza scaderea in greutate, reduce efectul coajei de portocale. Imbunatateste circulatia sangelui si procesele metabolice ale pielii, restabilind elasticitatea, consolideaza vasele de sange.

Datorita continutului de substante destinate atat arderii grasimilor, cat si imbunatatirii elasticitatii pielii, acest ser poate fi utilizat in aproape orice program de modelare a tesutului, in special in cazurile de pierdere intensa in greutate, precum si lupta impotriva formelor avansate de celulita.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review